Acme verzendt apparaten gratis overal in België, ongeacht de grootte, hoeveelheden of minimumaantallen.

Belgische klanten en klinieken kunnen gratis verzending verwachten op alle apparaten in de Acme Revival-catalogus, ongeacht wanneer of wat ze bestellen. Alle Acme-apparaten worden momenteel verzonden vanuit de Verenigde Staten en zullen naar België worden geëxporteerd.

Belgische klinieken / artsen kunnen 21% btw (belasting over de toegevoegde waarde) en 0% accijnzen betalen

Alle apparaten worden verzonden via FedEx Express ™ en arriveren binnen 4-8 werkdagen

Na verzending verwachten de meeste Belgische klinieken hun apparaat (en) binnen 4-8 werkdagen te ontvangen. Dit zal onderhevig zijn aan grenzen en douane-inklaring die vertragingen kunnen veroorzaken. Controleer de trackinginformatie regelmatig en neem contact op met Acme Revival en FedEx Global Trade Networks als u extra hulp nodig heeft.

Belgische klanten moeten de importpraktijken volgen voor hun apparaat (en)

Aangezien Acme-apparaten afkomstig zijn uit de Verenigde Staten, zullen Belgische klinieken hun apparaten moeten importeren via de Belgische grensbeschermings- en douaneagentschappen en het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Maakt u zich geen zorgen, alle Acme-apparaten worden verzonden via FedEx Express ™ en we werken samen met FedEx Global Trade Networks ™ om de invoer zo eenvoudig en snel mogelijk te maken.

 

Hoe labelt Acme pakketten om naleving van regelgevende instanties te garanderen?

We labelen elke apparaatverpakking om te voldoen aan het Belgisch Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). U kunt verwachten dat labels de onderstaande specifieke informatie bevatten:

De naam van het apparaat en informatie over de fabrikant
Informatie over de faciliteit van Acme (exporteur)
De identiteit van het product; inclusief merk en model, serienummer, categorie en classificatie
De fysieke componenten van het apparaat in de container, zoals gewicht en grootte
Instructies voor toegang tot gebruikershandleidingen en andere documentatie

 

Regelgevende informatie:

In België worden hulpmiddelen gereguleerd door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) om de kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid van medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten te waarborgen. Acme Revival stelt alles in het werk om te voldoen aan het FAGG en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).